Slank en Flexibel

Magnesiet, bergkristal, rode jaspis

Samen met een juiste, natuurlijke voeding en veel sportieve beweging zorgt dit zuivere edelsteenwater, wanneer u er genoeg van drinkt, voor een optimale stofwisseling. Magnesiet voor ontspanning en gewichtsafname, bergkristal voor vitaliteit en stabiliteit, rode jaspis voor beweging en verandering.

Deze edelsteencombinatie verrast met een uitgesproken aangename smaak en helpt bij het ontwikkelen van gezonde levensgewoonten.

  

 

  

 

 

  

€ 7,00

Jeugd

Rode jaspis, sodaliet, agaat, aventurijn, oranje calciet.

Voor kinderen en tieners, van wie het lichaam voor 70 procent uit water bestaat, is drinken enorm belangrijk. Rondrennen, spelen, zweten, zich concentreren in de les: de stofwisseling kan niet zonder voldoende vocht. Met dit Gemvital edelsteenwater maakt u regelmatig drinken voor jongeren tot een bijzondere belevenis. Het drinken wordt hiermee elke dag "veredeld".

Rode jaspis staat voor levendigheid, moed en dynamiek. Sodaliet staat voor zelfverzekerdheid en een gezond gevoel van eigenwaarde. Oranje calciet symboliseert groei en en helpt bij zenuwachtigheid en teleurstelling.

Zet een karaf met echt, zuiver edelsteenwater klaar. Herinner uw kinderen eraan om dit bijzondere water te drinken en geef ze een bidon mee als ze gaan sporten. Bij kleine kinderen die niet genoeg drinken kunt u vrolijk gekleurde glazen of bekers gebruiken. Of geef ze een rietje.

 

€ 11,00

Optimisme & Loslaten

Carneool, mosagaat

Leef uw leven ontspannen en met optimistische verwachtingen. Maak overal het beste van. Drink natuurlijk vers edelsteenwater.

Dit edelsteenwater drinkt u als een gezonde, positieve belevenis. Water drinken als basis voor een optimistisch levensgevoel. Maak uw hoofd vrij van dingen die u belasten en spoel krenkingen, negatieve gevoelens, verdriet en bewaren weg met dit gezonde, heldere water. Drink het in overvloed voor een nieuwe optimistische toekomst.

Carneool motiveert u actief en enthousiast nieuwe dingen aan te pakken. Moeilijkheden worden overwonnen, moed en standvastigheid maken alles eenvoudiger.

Mosagaat helpt bij het Ioslaten van oude verbindingen en dwangmatigheden, zorgt voor vertrouwen dat het goed komt en laat ons geïnspireerd door nieuwe initiatieven de blik naar voren richten. Angsten, belastingen en psychische druk laten we achter ons.

Een edelsteencombinatie voor elke dag, die leidt tot een positieve instelling, gezondheid en geluk.

€ 7,00

Geluksmomenten

Groene opaal, bergkristal

Waar beleven we meer waarachtige geluksmomenten dan als we ons gezond voelen en wanneer we bij onze familie zijn of bij echte vrienden? Zuiver en rein water is een van de allerbeste bronnen van geluk en zorgt voor momenten van diepe tevredenheid, veiligheid en geborgenheid.

Het drinken van dit edele opaal-water ervan genieten en dit ook waar te nemen is een waar geluksmoment vol levenskracht. Opaal verandert in het water duidelijk zichtbaar van kleur en maakt zo de krachtoverdracht op het drinkwater zichtbaar Opaal is de steen van de levensvreugde, van levenslust, vrolijkheid en enthousiasme. Bergkristal intensiveert en stabiliseert dit geluksgevoel en dit optimisme door zuiverheid en helderheid.

Drink deze combinatie bij voorkeur voor en na het eten, voor het wassen en voordat u naar bed gaat. Blijf gezond en gelukkig!

€ 13,75

Regeneratie

Smaragd & Bergkristal

Vermoeidheid, uitputting, geen kracht meer, geestelijk en lichamelijk opgebrand? Dan is het tijd voor regeneratie, zodat u weer op krachten komt.

Voldoende slaap, pauzes, edelsteenwater drinken, ontspanning, tijd voor uzelf - allemaal belangrijke zaken om uw krachten te hervinden. Het drinken van edelsteenwater is ook een uitstekend begin van een omstelling naar gezonde voeding.

De echte, edele en zeldzame smaragd wordt in alle culturen en godsdiensten vereerd als steen van de wederopstanding, de verandering en de vernieuwing van het leven. Bergkristal versterkt deze werking van het edelsteenwater met het oog op genezing. Drink echt, direct smaragd edelsteenwater om weer op krachten te komen en te regenereren.

 

€ 11,00

Watergenot

Koraal, sodaliet, bergkristal

Water drinken, water weer op de juiste manier drinken, en zo het lichaam weer laten wennen aan het zuivere water van deze aarde. Veel drinken, ontslakken en zichzelf gezond drinken. Laat alcohol en caffeïnehoudende dranken eens een tijdje staan. Ze zijn gif voor uw cellen. Bespeur de goddelijke gave van de natuur: het water, de dauw de regen, de bron. Besef dat al het leven ontstaan is uit de zee.

Bergkristal voor helderheid en energieèn, sodaliet voor de juiste waterhuishouding van het lichaam en voor een natuurlijk dorstgevoel, koraal voor wedergeboorte en reiniging. Drink veel water van deze edelsteenmix en voel hoe uw lichaam u dankt.

 

 

 

€ 11,00

Zelfvertrouwen & Balans

Oranje calciet, jade

Wie ben ik? Ontwikkel uw persoonlijkheid en een gezond, natuurlijk gevoel van eigenwaarde. Ondersteun de biochemische reguleringsprocessen van uw lichaam door regelmatig voldoende te drinken. Het is belangrijk dat de waterhuishouding van het lichaam in evenwicht is. Met dit edelsteenwater brengt u uw ego weer in de juiste balans. Water wijst u de weg naar de natuur en naar een vanzelfsprekende natuurlijkheid, geheel zonder arrogantie.

Het oranje calciet en de jade edelstenen zijn in deze topkwaliteit absoluut uniek en authentiek. Door het positieve effect van waterdrinken hervindt u uw "zelf-bewust-zijn". U bent open, nieuwsgierig, u bent blij met dingen, uw nieuwe gevoel van eigenwaarde maakt u minder angstig en bezorgd. U bent minder vaak ziek

en u voelt zich fit. Oranje calciet en jade edelsteenwater met zijn krachtige, unieke uitstraling kunt u zien als een bon van zelfvertrouwen, die u helpt de perfecte balans te vinden van lichaam en geest.

 

€ 7,00

Inspiratie

Lapis lazuli, rutielkwarts, bergkristal

U bent op zoek naar nieuwe ideeën. U wilt iets veranderen. U hoopt op goddelijke ingevingen. Laat u betoveren door dit edelsteenwater van de allerhoogste kwaliteit. Drink energie en daadkracht- lnspiratie als Ievenselixer.

Buitengewone stenen geven dit edelsteenwater zijn bijzondere karakter Lapis lazuli staat voor creativiteit, goddelijke ingeving en inzicht, rutielkwarts voor heldere gedachten, positieve levensimpulsen en oplossingen. Bergkristal helpt om deze basis te versterken.

Drink dit edelsteenwater met zijn krachtige smaak, drink het als goddelijk en geniaal. Het zal u energie geven, vreugde en liefde.

 

 

 

 

€ 13,75

Dankbaar & tevreden

Sneeuwvlokobsidiaan, fluoriet

Dankbaarheid is een van de meest waardevolle en essentiële gevoelens. Dankbaarheid helpt ons om in alle levenssituaties - ook de negatieve - een spirituele en universeel religieuze houding te bewaren. Drink dit water dat ons leven zo rijk beschenkt en het überhaupt pas mogelijk maakt, met een gevoel van dankbaarheid.

U sterkt daarmee uw fysiologische gezondheid en u leeft beter en tevredener op natuurlijke wijze. Drink dit edelsteenwater vijf keer per dag. Het zal u gelukkiger maken, minder gestrest en gedeprimeerd. U leert positiever te denken en u gaat er beter door slapen.

Obsidiaan, dat als vulkanisch glas ontstaat uit afgekoelde lava, leidt ons met zijn sneeuwvlokvormige insluitsels naar een bewust en uitgesproken gevoel van dankbaarheid. Fluoriet, een van de krachtigste geneeskrachtige stenen, werkt zowel lichamelijk als geestelijk bevrijdend. Zo ontstaat er emotioneel ruimte voor nieuwe gedachten- en gedragspatronen.

Het drinken van dit water in dankbaarheid en tevredenheid is het grootste geschenk ter sterking van ons algehele welbevinden en onze Gezondheid.

€ 7,00

5 Elementen
Rozenkwarts, amethist, chalcedoon, versteend hout, oceaanjaspis

5-elementen-combinatie 

Scheppend verenigd in eeuwige beweging werden deze edelstenen gekozen in aansluiting op filosofieën uit het verre oosten. ln de eeuwige kringloop staan de elementen hout, vuur, metaal, water en aarde tegenover de fasen van het menselijk leven geboorte, groei, scheppingskracht, levensvreugde en teruggetrokkenheid. Rozenkwarts voor vitaliteit en liefde, amethist voor innerlijke vrede en ontspanning, chalcedoon voor sociale interactie, versteend hout voor aarding, rust en tevredenheid, oceaanjaspis voor vernieuwing en regeneratie.

Dit edelsteenwater is bedoeld om u kracht te geven voor het dagelijks leven, maar schenkt daarnaast ook creatieve vreugde en plezier in het leven. Beleef een groot gevoel van tevredenheid in goede gezondheid. Drink deze vijf-elementen-cyclus-combinatie dagelijks. Het zal u goed doen en bijdragen aan een positieve levensinstelling.

€ 13,75

 Huidverzorging

Aventurijn, amethist, bergkristal

Huidverzorging 

Cosmetica voor de uiterlijke huidverzorging kent iedereen, maar de echte huidverzorging komt van binnenuit en baseert op genoeg vocht en slaap, vitaminerijke voeding met volkorenproducten, sport en beweging in de buitenlucht. Bij deze huidverzorging speelt ons edelsteenwater "huidverzorging" een belangrijke ondersteunende rol. Onze huid, ons veelzijdigste orgaan, heeft rijkelijk water nodig voor de stofwisseling, voor het immuunsysteem en voor ons innerlijke evenwicht. Met het edelsteenwater "huidverzorging" zult u vaststellen dat de huid al tien minuten nadat u het gedronken heeft beter doorbloed is. De toevoer van zuurstof stijgt en de stofwisseling wordt duurzaam geactiveerd. Aventurijn stimuleert de stofwisseling en versterkt het bindweefsel, amethist het immuunsysteem en bergkristal is goed voor de zuiverheid en gezondheid van de huid, die overigens voor 80 procent uit water bestaat. Voor de gezonde huidverzorging verdient het aanbeveling dagelijks minstens 1,5 liter water te drinken, het liefst zuiver edelsteen-kristalwater. Geef uw huid een opkikker en zorg voor een bestendige, gezonde, frisse look.

€ 7,00

Energieën ontwikkelen

Zonnesteen, chalcedoon, mosagaat

Overbelasting, stress, stilstand, woede, teleurstelling, blokkades, burn-out, moedeloosheid en krachteloosheid? Dat is niet nodig. Eenvoudig loslaten, weer in een innerlijk ritme komen, GemVital edelsteenwater drinken en het even weer terugleiden in de juiste banen. Drink rijkelijk, adem diep en rustig om spanningen op te lossen, zich vrijer te voelen en om uzelf innerlijk te reinigen. Zonnesteen stimuleert levensvreugde, optimisme en het gevoel van eigenwaarde. Chalcedoon ontslakt en brengt alles weer in beweging. Mosagaat bevrijdt u van blokkades, zorgt voor rust en ontspanning en helpt u nieuwe energie te ontwikkelen. Met het zuivere, heldere kristalwater laat u de energie weer stromen. Met deze bron van energie betreedt u lichtvoetig nieuwe wegen.

Vitaal basiscombinatie "Gouden driehoek"

Bergkristal, rozenkwarts, amethist

Deze al tientallen jaren bekende combinatie van edele kwartsen wordt gezien als een momentopname van een bergbron. Elke druppel water vermengt zich direct met de energie van de zuivere, reine kristallen. Dit edelsteenwater ondersteunt onze levenskracht en gezondheld en helpt om ziekten te vermijden. Vitaal-edelsteenwater, rijkelijk gedronken, helpt om zich beter aan te passen aan de huidige omstandigheden van maatschappij en milieu. Het is ook goed om zelfbehoud en vitaliteit te sterken.

Rust en concentratie schenkt de amethist, vitaliteit en kracht het bergkristal, liefde, medeleven en sympathie het rozenkwarts. Zuiver, onbelast water neemt de harmonieuze trillingen over van deze drie belangrijke edelstenen. U merkt het aan een duurzame, aangename en positieve drinkervaring.

 

€ 13,75

De dag beginnen

Bergkristal, citroenkwarts, jade

Het eerste ochtendbriesje, de eerste zonnestralen, de nacht achter zich laten. Met dit “goedemorgen” edelsteenwater start u de dag goedgehumeurd. Het maakt het hoofd vrij, de toekomst - de dag - ligt voor u. Door het drinken van het zo belangrijke water zijn we in staat te handelen en kunnen we de dag positief tegemoet zien, plannen en veranderen.

Bergkristal staat voor vrijheid, spontaniteit en een helder verstand. Citroenkwarts staat voor levensvreugde en helpt tegen depressies. Jade tot slot symboliseert liefde en innerlijke vrede. Jade heeft het vermogen om dromen te duiden.

Een krachtige edelsteencombinatie voor een positieve dag met energie, daadkracht innerlijke kracht en beweging. Bij het drinken van deze combinatie voelt u de werking van het vitaliserende water.

 

€ 7,00

Harmonie

Rozenkwarts, bergkristal

Het eigen innerlijke evenwicht en de tussenmenselijke harmonie van gedachten en gevoelens is een doel dat het waard is om na te streven. Harmonie en feng shui zijn twee begrippen die nauw met elkaar verbonden zijn. Shui betekent water. Het is de drager van de "adem des levens" en daarom verlangen we water van de allerhoogste kwaliteit.

Rozenkwarts brengt harmonie, liefde, sympathie en invoelingsvermogen. Bergkristal leidt tot inzicht, energie en tot een vreedzaam bestaan van mensen naast elkaan Dit geënergetiseerde edelsteenwater "harmonie" verenigt, wanneer u het dagelijks drinkt, tegenstellingen tot harmonieuze kracht. Het is fascinerend van smaak en geeft ons innerlijke rust.

 

€ 7,00

Welbevinden & Zuiverheid

Aquamarijn, bergkristal, topaas

Ontgift uw lichaam, ontwikkel een positieve uitstraling en een gezond, slank lichaam door een nieuwe manier van leven, een nieuwe levensstijl. Als u genoeg van het edelsteenwater "welbevinden" drinkt zal dit het lichaam ontgiften. Weg met sigaretten, alcohol, suiker, junkfood en gepaneerd en gefrituurd eten.

Uw lichaam heeft water nodig, naast fruit en groente, genoeg slaap en dagelijkse beweging. Niet alleen uw lichaam profiteert van het ontgiften. Door een nieuwe levensstijl leren ziel en geest om positief te denken.

Aquamarijn voor een positieve instelling en succes. Bergkristal voor een gezonde manier van leven en topaas voor een doelbewuste, gewenste zelfverwezenlijking en voor innerlijke rijkdom.

Drink veel water voor een nieuwe levensstijl: welbevinden door lichamelijke en geestelijke innerlijke rijkdom.

€ 13,75

Kalmte & Vergeving

Dumortieriet, rhodoniet

Dit edelsteenwater drinkt u met innerlijke rust, u geniet er bewust van en u bent daarbij geheel en al in het hier en nu. U drinkt bewust en met overtuiging en vertrouwt daarbij op de natuurlijke gezonde werking.

Door deze gewenste gemoedsrust komt u aan bij de belangrijke kracht van het vergeven. U bevrijdt zich, uw ziel wordt lichter en uw lichaam gezonder.

Dumortieriet begunstigt deze positieve, kalme instelling en schenkt u de energie om spelenderwijs en met optimisme moeilijke situaties de baas te worden.

Rhodoniet versterkt dit effect. Het is een edelsteen die staat voor verzoening, voor begrip, geestelijk vitaliserende helderheid en bezonnenheid.

Dit karakteristieke edelsteenwater heeft een zachte “neem het niet te zwaar op"-werking en stimuleert, wanneer u het meerdere malen per dag drinkt een positieve levensinstelling door kalmte en vergevingsgezindheid.

€ 11,00

Ondersteuning & Communicatie

Jade, chalcedoon

Sociale veiligheid door barmhartigheid, een van de belangri.jkste deugden in alle grote godsdiensten. Open uw hart, begin weer om dagelijks edelsteenwater te drinken en vind daarmee de bereidheid terug tot bezinning, tot vasten en om barmhartig, zorgzaam en rechtvaardig te zijn. Dit principieel sociale gedrag leidt tot een tussenmenselijke communicatie van openheid, samen delen en van gemeenschappelijkheid en samenwerking.

Probeer om door elke dag dit leven gevende water met chalcedoon en jade te drinken een communicatieve, sociale houding te bereiken. Het zal u creatiever maken en op nieuwe gedachten, ideeën en oplossingen brengen.

Jade als steen der verzoening, van tolerantie, zorgzaamheid en wederzijdse hulp. Chalcedoon als steen van communicatie, luisteren, begrip tonen, contact maken, maar ook van creatief succes. Dit edelsteenwater leidt tot liefde, tot medeleven en tot het goede in de mens. Het leidt tegelijkertijd weg van trotsheid, jaloezie, boosheid, gierigheid en traagheid van het hart.

€ 7,00

Ga naar boven